Chalet Le Lucan

“Le Lucan” is een gezellig ingerichte vakantie woning te Dochamps voor 7 à 8 personen + 1 baby (huisdieren niet toegelaten).

Op de gelijkvloers bevindt zich de ruime living (Proximus  TV / Chromecast) en eetplaats (+60m²) alsook de half open keuken voorzien van afwasmachine, koelkast, microgolf & warmeluchtoven, mixer, broodrooster, waterverwarmer, koffiezet, dranken koelkast, Senseo, kinderstoel, kinderbestek… Ook een toilet (met regenwaterspoeling) en de berging / technische ruimte situeren zich op dit niveau.

Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers (3 x 2 Auping boxsprings al dan niet tegen elkaar te plaatsen en 1 kamer met bed dat eventueel kan uitgetrokken worden tot een dubbel bed). Alle bedden (voor 8 pers.)  zijn voorzien van dekbedden (ecologische Afrikaanse katoen) alsook de nodige hoofdkussens. Ook de badkamer (met toilet en bad) bevindt zich op deze verdieping. Ook een  kinderbed staat ter beschikking.

Verder zijn er 3 privé parkeerplaatsen (1 met laadpaal voor EV (meeste laadpassen of verbruik) en een afsluitbare  berging. In de tuin (15a) is er nog een terras (deels overdekt & verwarmd), BBQ, schommel/klimtoren en de sauna.

De gite is met de respect voor natuur en milieu gebouwd en ingericht.

- hoogrendementsbeglazing  

- doorgedreven vloer-, wand- en dakisolatie

- regenwater recuperatie met cycloonfilter

- condensatie ketel op gas  voor centrale verwarming 

- geforceerd ventilatiesysteem

- houtkachel met dubbele verbranding

- eigen waterzuiveringsinstallatie

(vergunning wallonie: 110142)